Friday, February 25, 2011

pertama kali dalam sejarah



tengs all readers
:)
lama kan aku tak update
yela sekarang ni sibuk dengan
practical.
balik pon dah petang
lepas tu malam tidur
zzzzzzzzzzzzzz.

hahah.
baru aku tahu sekarang orang bekerja macam mana
kehidupannya.
memang tak de life.
tapi kalau tak kerja macam mana nak makan kan
nak kawin sume.
:)

okay kenapa entry kali ni bertajuk
"pertama kali dalam sejarah"
sebabnya
tempat aku menjalani practical dilanda banjir.
mana tak nya hujan lebat yang teramat
selama lebih kurang satu jam.
fuh!

dann akibatnya satu TMTCKL
banjir.
terutamanya parking lot staff.
situasi masa tu panic sikit.

sume staff try nak alihkan kereta
tapi kuasa TUHAN siapa boleh lawan.

air memang deras,
ada orang kata air dari sungai belakang BERNAMA TV
yang melimpah ke TM.
tapi tak tahu lah.


paras banjir melebihi paras dada korang
haaaaaa!
bayangkan lah macam mane
dah macam sungai mase tu.

dan lebih kurang 30 buah kereta tenggelam.


bomba & staff try untuk keluarkan kereta yang tersangkut dalam banjir

mini cooper S. milik salah seorang manager TM



perodua viva baru 2 tahun pakai


owner kereta ini menangis & seorang practical student juga.






maaf gambar tak berapa nak clear.

sebab kamera fon.
heheh.


kereta lain yang tenggelam

Toyota Estima

Volkswagen golf GT
Mercedes Benz SLK
Toyota harrier


3 comments:

  1. bile ni weh. gile ah. ko g keje nek ape? xkene ke?

    ReplyDelete
  2. nasib masa tu aku punye motor rosak.
    kire aku tak bawak motor lah msa bnda ni berlaku.

    ReplyDelete